понедељак, 01. мај 2017.

Концерт!

У организацији Клуба 28 Србија одржан је концерт на којем је наступило шест бендова: Из Револта, Smart Violence (Немачка), Сораб 28, Vérszerződés (Мађарска), Кристална Ноћ и Brannik (Бугарска).

Први бенд који је започео овај концерт био је Из Револта, момци су одсвирали свој репертоар нових песама: Један народ, Славјани, Химна победника али и стару познату ствар Аве Србија. Други по реду излазе гости из Мађарске Vérszerződés одличан бенд који постоји још од давне 1992. жесток NSHC звук раздрмао је све окупљене саборце, трећи бенд који наступа је Сораб 28, добро познат бенд домаћој и страној публици веома добар наступ ветерана домаће RAC сцене. Након Сораба на бину излази Smart Violence бенд из Немачке чији звук је претежно базиран на Ои! Поред својих песама свирају и обраде Skrewdrivera, што публика дочекује са одушевљењем. Следећи бенд који наступа а такође су ветерани српске RAC сцене је Кристална Ноћ, одличан наступ ових момака за које морамо нагласити да су ушли у студио где увелико припремају и раде на новом албуму на којем ће се наћи обраде старих али и неке нове песме. Задњи бенд који је затворио ову одличну свирку је Brannik из Бугарске, такође веома познат бенд како страној такође и домаћој публици (није им први пут да наступају у Србији). Претежно су свирали своје старе ствари Invisible Enemy, Footbal Violence, Skinhead итд.

На крају можемо рећи да је организација концерта била одлична као и сам концерт који је завршио дружењем окупљених сабораца до касно у ноћ. На концерту су били присутни гости из: Мађарске, Словеније, Немачке, Румуније и Бугарске.

14!


Из Револта
Vérszerződés
Сораб 28

Smart Violence
Кристална Ноћ
Brannik