среда, 28. септембар 2016.

Помен Јан Стјуарту!24.09.2016. Крв и Част активисти одали су помен оснивачу Крв и Част покрета Ian Stuart Donaldson-u, који је под сумњивим околностима настрадао прије 23 године (24.09.1993).  
Пламен твоје борбе настављамо! 
Ian Stuart Donaldson почивај у миру! 
Крв и Част 
 

* Ми, као националисти морамо прећи најмасивније препреке икада постављене пред неки политички покрет, пре него што можемо да се надамо некој политичкој моћи. Прва и последња ствар коју морамо имати је вера. Вера у величину наше расе. Вера у идеологију нашег покрета и на крају вера у неизбежност наше коначне победе. Ова вера ће нас одржати кроз мрачне периоде угњетавања, заробљеништва, чак и смрти. Вера није нешто што умире са појединцем, него вечни пламен који неће бити угашен до краја времена. Ово је једино што наши непријатељи не могу уништити.


* Нисам тип човека који би пузао пред неким пацифистичким левичарима и дволичним ционистима. Човек мора бити сигуран у своје идеале. Уверен сам да свако, ко шири своја патриотска уверења, има црни флор крај свог имена. Сада имам и ја велики црни траг крај свог. Моје песме су само мали део од онога што се ја надам да ћу допринети.

Ian Stuart Donaldson