уторак, 26. април 2016.

Интервју Крв и Част Канада
1. За почетак реците нам нешто о вашој Крв и Част дивизији, када је она основана?

Канадска Крв и Част дивизија је званично почела са радом у љето 2010. када смо добили званично одобрење као и банер од Америчке Крв и Част дивизије. Пројекат тачније оснивање је трајало 2. године јер смо морали да стекнемо одређено искуство да би званично формирали дивизију достојну имена и наслеђа Јан Стјуарта.

2. Реците нам нешто о вашем активизму?

Недавно смо почели радити на неколико ствари, организовали смо тренинге Кик-Бокса за наше чланове и симпатизере а све у циљу подстицања здравог живота и физичке спреме. Такође смо били домаћини у организовању друштвених окупљања и дружења наших чланова и симпатизера. То чинимо из разлога како би се наши људи све више дружили и самим тиме изградили чврсту међусобну заједницу. Наравно поред дружења гледамо и да људима пренесемо нашу поруку и идеју. Ове скупове смо почели да користимо и за скупљање новчаних донација за помоћ млађим члановима који су одлучили да упишу факултет и пораде на своме образовању. То је наш програм потицаја у циљу да ће наши људи који су образовани лакше доћи до радних мјеста која су добро плаћена и самим тиме ће моћи да размишљају о стварању велике породице. То су неке тренутне ствари што се тиче нашег активизма.
3. Има ли активних RAC бенова у Канади?

Ми заиста немамо много бендова ни јаку националистичку музичку сцену. Постоји неколико бендова али су рашрени по цијелој земљи а то отежава читаву ствар јер кад узмемо у обзир колика је Канада.

4. Постоји ли још НС организација у Канади?

Постоји можда једна организација за коју можемо рећи да је вредна помена. Много је ту мањих група које се налазе по Канади и које заступају наше ставове, али су прилично неактивне. Можемо рећи да не постоји неко веће и активније присуство НС организација у Канади.


5. Имате ли контакт са другим организацијама и групама?

Ми смо пробали да радимо са осталим групама по Канади, трудили смо се да постану активни и помагали смо им око стратегије, нажалост не постоји много активних група и организација у Канади.

6. Имате ли проблема са  ZOG терором у Канади?

Да, имамо проблеме са ZOG који ради против сваког вида национализма, једноставно они покушавају забранити све што одудара од њиховог трулог система и закона. То је нешто са чиме смо свакодневно суочени али ћемо наставити даље и ако немамо већу слободу као неке земље у Европи ипак ћемо се трудити да будемо што више активни.7. Који је највећи проблем ваше отаџбине?

Имамо проблем са "културом дроге" у Канади, као и са јаким љевичарским идејама које се заступају и налазе у образовном систему који је јако штетан за правилно и чисто размишљање сваког младог човјека. Такође имамо много имиграната који живе на рачун државе јер од ње добијају новац.

8. Како видите будућност бијелог народа?

Ми не дијелимо тмурне и поражавајуће изгледе по наш народ и нашу побједу као што то ради већина, наравно немамо ни лажна увјерња да ће наша побједа бити лака.  Наш народ гледа смрт у очи и он се мора придржавати закона природе,  гдје јаки преживљавају а слаби умиру. На тај начин једино наша раса може устати и доћи до побједе или са друге стране нажалост ослабити и нестати. Зато је наш задатак упозорити и показати на ту опасност свим нашим људима и народу и у њима пробудити природни инстикт борбе за опстанак.

9. Јесу ли млади у Канади заинтересовани за НС идеологију?

Проблем младих је у томе што ништа не знају осим оног што их уче у школама гдје им углавном испирају мозгове. У разговору са већином младих примјећујемо да они подржавају и прихватају нашу идеју, тако да морамо учинити много више и порадити на томе да наше идеје и поруке доспију до већине младих људи.10. Који су ваши планови за будућност?

Наш тренутни план је да се неки од наших активиста у наредним годинама преселе на друге дијелове земље а то је све у циљу да  би проширили наш активизам на цијелу земљу. То је спор процес због тога што се ми водимо политиком квалитета и да све буде добро урађено. Наравно на крају ће се то исплатити и помоћи у отклањању неких проблема који нам се тренутно налазе на путу.

11. За крај овог разговора ваша порука свим Српским Национал-Социјалистима и нашим Крв и Част активистима...

Ми смо заправо веома срећни што можемо рећи да имамо своје колеге и браћу Србе, који живе заједно са нама овдје у Канади. Они нас извјештавају о свему и говоре праву истину о вашој борби. Драго нам је што можемо видјети одане и активне Српске Национал-Социјалисте, ми вам желимо све најбоље у будућности. Хвала вам што се интересујете за нашу борбу и активизам у Канади.

Hail Blood and Honour
Hail C 18
Hail Serbia
Hail Canada