недеља, 03. април 2016.

ИМИЏ ИЛИ ИДЕАЛ
Многи од вас, који су већ годинама активни Национал Социјалисти, суочавају се са "иди ми, дођи ми" проблемом, тачније са људима који долазе и одлазе из нашег Покрета. Ти људи су већином били самозвани "Skinsi" који су њихову "Nаzi" каријеру схватали као период одрастања, период истицања мушкости и добре забаве. Данас ћете лако препознати људе из тог периода слушајући њихову отрцану фразу:

"Био сам и ја у том фазону." Избегавајте такве бескичмењаке и потрудите се да их и данас препознате и одстраните из наших редова. Ако неко личи на нас, не значи да је као ми. Велики проблем је уствари чињеница да они никада нису схватили разлику између имиџа и идеала, јер чим промене начин облачења, аутоматски промене и начин размишљања.

Имиџ је начин обележавања и препознавања, а идеал је најузвишенији осећај у срцу, циљ за који се вреди борити. Људи наводно све знају и схватају, али када напуне двадесет и неку годину, умисле, по њима, да су "превише матори" да би се борили за своју земљу, расу и нацију. По њима изгледа да би било нормално да је Цар Душан или Кнез Лазар рекао: "Ма више нисам у том фазону." Наши преци су се борили и дали своје животе за нашу будућност, да наставимо тамо где су они стали. Постоји нешто што не може да се научи напамет из књига, а то је искрен осећај љубави и пожртвовања према својој врсти и родној груди. Запитајмо се да ли нам је стварно стало до нашег опстанка и будућности наше деце, да ли нас искључиво испуњава лична удобност кроз грехове материјализма или опште добро нашег народа и нових генерација кроз расни идеализам.

Већина, када се сусретне са правим животним. проблемима, увек заборави да постоји и нешто узвишеније од личног интереса и користи. Част, која је степен вредновања човека, је оно зашта су гинули наши преци; Оданост својој Крви и Тлу је природни инстинкт за опстанак и продужетак наше врсте; Дужност је осећај који нас чини обавезним да се боримо да Аријевци поново успоставе контролу над својом судбином. Сви ти "псеудо-skinsi", који када су променили имиџ одмах променили и идеје, никада нису ни били оно што су мислили да јесу, нити су схватили НС идеале. Немојте погрешно схватити, али најбољи борци у Покрету јесу Skinheads-и који не верују у помодарство већ у идеализам, ратници који се боре не због моде, не због славе - већ следе природни расни нагон за очување свог сопственог индентитета. Нас не интересују "холивудски нацисти" који су привучени модним позирањем и размишљају по шаблону: "Ако си НС онда си скинс, а ако си скинс то је "младалачко лудило." Такви су активни када је у питању испијање пива, али када треба урадити нешто креативно и конкретно, већина је лења и незаинтересована.

Крв и Част дивизија је створена у Србији да би се људи покренули у правцу Новог национализма и прешли са помодарског начина живота и празних прича на конкретна дела, окупили сви људи добре воље под једну борбену заставу. Све нас везује искрено веровање у један идеал, идеал који ће донети боље сутра нашој земљи, народу и породицама. Управо су Skinheads-и били ти који су веровали и борили се за тај идеали они су изградили данашњи НС /Крв и Част Покрет у Србији, али неки стари проблеми се понављају и треба их превазићи.

БУДИ ОНО ШТО ЈЕСИ!

Крв и Част Србија