четвртак, 12. мај 2016.

МУШКАРЦИ И ЖЕНЕГледајући реално сам покрет без чланова не чини никакав покрет, сам мушкарац без жене не чини никакву будућност у очувању и развоју Аријеваца. Поводом овог примера можемо закључити да су потребне жене као чланови нашег покрета и за опстанак Аријевске врсте. Нажалост има мало таквих што су се пробудиле. Већини је потребна велика подршка да би направиле корак којим би стале на праг национал социјалистичког покрета. Ми требамо радити на томе да нас има што више и да се имеђу жена не ствара женски феминизам чији је творац Jеврејка Klara Cetkin. Девојкама које већ имају расну свест потребно је образовање и подршка да би постале активисти и самим тим би се умањио број девојака које су овде ради својих личних интереса и о којима круже многе (оправдане или неоправдане) грубе речи. Требамо се изборити са тиме да нас остали саборци не сврставају заједно са њима као једну целину, већ да се одвојимо и разликујемо по томе што смо сви ми овде ради наше идеје и спасења нашег народа. Потребно је да градимо пожртваност, оданост и поверење између нас, а самим тим да имамо подршку наших ратника који предводе револуционарну борбу, јер ми чинимо природно здраву заједницу, а не стварамо као што је наведено феминистички покрет.

          Велика заблуда код жена је то што не схватају неједнакост између мушкарца и жене. Наравно оне требају да буду уз њих у сваком тренутку, али не и на сваком месту. Није битно да ли су нам пријатељи или можда нешто више од тога, ми смо уз њих, јер се они боре за нашу идеју и за будућност безбедну по нашу децу. Треба им дати безбедан ослонац, жене у коју никада не смеју посумљати. Беспрекорно поверење без сумље и страха од издаје. За њих увек имајте више разумевања. Ако оду у затвор не окретати им леђа, већ тада још више бити уз њих, да знају да их верне жене чекају, ми смо уз њих као што су они уз нас. Требамо бити пожртвоване за наше ратнике, а такође да будемо свесне да се наша борба и даље води. За жену није само посао по кући, већ свако пожртвовање да буде ту и у добру и у злу. Није понижавајуће поштовање према мушкарцу који је у кући домаћин, а у боју ратник, већ је то сасвим нормално за жену здравог ума.

          Ми се заједно боримо за очување и напредак расне заједнице и покушавамо да што више људи приближимо и пробудимо нашим гласом истине. Не желимо да нас други белци, који своју будућност гледају кроз Нови светски поредак,  угњетавају, већ хоћемо да успоставимо поновну контролу над нашом сопственом судбином у борби са што више спремности и издржљивости. Има нас мало и зато треба да одржимо слогу међу нама. Наш расни опстанак нам је на првом месту и не требамо га мешати са личним интересима.

          Ми смо највиша и најплеменитија раса, зато се боримо за њено очување и њен опстанак, а не да седимо и мирно посматрамо како полако нестаје негде у магли. Нека нам сваки нови дан доноси успех наше борбе, нека свака наша мисао сутра буде дело, нека свака породица сутра буде све више бројнија. За вечну борбу и бољу будућност.

ЖИВЕЛА ПОБЕДА!

Крв и Част Србија