недеља, 27. септембар 2015.

Ку Кукс Клан ТексасНедавно смо имали прилику да причамо са члановима ККК из Тексаса, иначе једна од најактивних ККК организација у Америци. Ево шта су нам рекли саборци из ККК...

Расни поздрав другови! 

Сјајно је видјети бијеле националисте са другог континента. Осуђујемо и мрзимо политику наше земље која је 1990. ометала и напала ваш народ и земљу јер ZOG не жели добро ни једној бијелој хришћанској земљи, они се боре против њих.

Овдје у Америци је доста различитих ККК организација. Ми смо једна од ријетких која је овдје најактивнија и која пролази кроз најтеже ствари због наше идеје. Настојимо да се повежемо са најбољим бијелим хришћанским организацијама широм Сјеверне Амерке и Европе. Веома смо избирљиви и опрезни, настојимо радити са најбољима и са добро познатима организацијама које лично познајемо. 

ZOG је непријатељ ту нема никаквог питања. Они контролишу нашу владу, медије, земљу у њиховим рукама је банкарски систем. Ционисти су најгори људи на лицу земље, они су сатанина дјеца и ништа више него чисто зло. Они су окренули да оно што није добро буде добро. Ми као бијели хришћани вјерујемо да ће нас небески отац Јахва, и наш спаситељ Христ ослободити од канџи сатанистичких циониста, да ће устати из пепела и поново доњети истинску правду!

Држите се другови и будите активни, увијек имајте вјеру. Побједа је иза угла! 
Саборци ЖИВЈЕЛА ПОБЈЕДА!

Тексас ККК


Конгрес ККК 7.10.2015.


www.texaskkk.com