уторак, 29. септембар 2015.

Интервју Крв и Част Скандинавија

1. За почетак нам укратко реците нешто о вашој дивизији, када је основана?

Крв и Част Скандинавија основана је прије готово двадесет година, међу осталима и од стране  Marcel Schilf-а. Од тада смо имали своје успоне и падове, али смо увијек били активни на овај или онај начин.

2. Скандинавија обухвата Данску, Норвешку и Шведску. Како сте успијели да одржите активизам у све три земље и које су то разлике у њима по питању закона?

То је заиста једноставно јер имамо добре организаторе и људе у све три земље који организују разне догађаје и дешавања. Неки су службени а неки су обични чланови Крв и Част покрета.

Закони у Шведској и Норвешкој су веома лоши по питању слободе говора и изношења неких симбола у јавност. У Шведској су одређени симболи и изрази на страном језику (Њемачком) скроз забрањени. Док у Данској за сада смијете рећи оно што желите и мислите, исто тако можете да носите симболе које желите. Угњетавање бијелог национализма је вјероватно на истој разини у свим нашим земљама, ту нема неке велике разлике у односу на друге земље у западној Европи.

3. Једно вријеме сте нестали са фронта, који је разлог?

Као што је наведено у првом одговору, нисмо баш нестали, али нисмо ни били активни у јавности неколико година, због различитих разлога. Углавном јер смо морали направити неке организацијске промјене и да би из Крв и Част отјерали људе који су покрет користили за личну промоцију и корист. Требало је неко дуже вријеме од очекиваног, али добра вијест је да Крв и Част Скандинавија поново одзвања са јаким идеалима и активистима!4. Имате ли контакте са другим организацијама и које су то организације?

Да, имамо контакте са разним организацијама у Шведској, Данској и другим европским земљама. Једна од њих је DNF (Дански Национални Фронт) у Данској. Обострано се посјећујемо идемо једни код других на скупове и одржавамо добре везе.

5. Који је највећи проблем у Скандинавији?

То је очигледно демографски проблем са масовном инвазијом азиланата са Средњег Истока и Африке. Нажалост главни проблем 90% је са нашим народом, јер наша раса и нација полако изумире, они су своје животе окупирали глупостима нпр. они су срећни док гледају ТВ-емисије и тако неке глупости којима испуњавају свој бесмислени живот.

Ако се то тако настави у скоријој будућности ћемо постати мањина у властитој земљи, с обзиром на чињеницу да су Арапи и црнци наметничка пасмина из дана у дан их је све више док нажалост  шведски брачни парови тек имају једно или двоје дјеце. Поред тога нажалост имамо и расно измијешане олоше.

6. Имате ли проблема са ZOG?

То зависи о томе како гледате на то, очигледно је да сви бијели народи имају проблема са ционистичком вчашћу. Без циониста не бисмо имали милионе црне куге у Европи.
Гледајући на наш Крв и Част покрет, не мислимо да имамо више или мање проблема него неке друге НС или бијеле националистиче организације.7. Како гледате на инвазију имиграната на Европу?

Ово је тужно вријеме за Европу и нашу историју као носитеља своје модерне цивилизације. Ова инвазија данас није само претња за нашу расу, која полако нестаје због поплаве црнаца и арапа који овдје долазе. Европа је, као што знамо, оно што су наши преци саградили и оно за шта су крварили. Све то ће нестати са лица земље ако не учинимо нашу дужност према њима и зауставимо ову ционистичко финансирану инвазију створења која долазе овдје.

8. Реците нам нешто о вашем активизму и пропаганди?

Служимо се разним видовима пропаганде, од наљепница, летака, музике и концерата до писања чланака путем интернета и тако. Ми као Крв и Част се не занимамо да будемо организација за велике масе. Тако да се већина наших активиста укључује у помагању другим NS / WN организацијама и странкама у дијељењу пропаганде, информација и учествовања на њиховим скуповима. Такође планирамо да започнемо више са политичким догађајима, говорима и предавањима. Неке од њих смо имали већ неколико пута, али желимо имати што више таквих догађаја сваки мјесец и у даљној будућности.

9. Шта је данас са RAC сценом у Скандинавији и постоји ли неки активни С18 бенд?

Музичка сцена је више или мање мртва када је ријеч о активним бендовима у Шведској, постоји их неколико али нико од њих није повезан са B & H / C18. Има пар бендова који су повезани са неким од наших чланова, али они нису званични 28 Скандинавија бендови.10. Имате ли проблема са антифа шљамом?

Не, заиста немамо. Они имају тенденцију да циљају слабије елементе у покрету, јер њихова тактика је да више покушају уплашити људе из политичког активизма.
Највећи проблем који можемо очекивати од њих је разбијање прозора.

11. Како гледате на комплетан НС покрет у Европи и како видите будућност Европе?

Прије свега, право уједињење НС покрета је могуће када људи зауставе шовинизам и мржњу према другој бијелој браћи због ствари и сукоба који су настали између њихових народа прије више од стотину година. Сви који се сматрају дијелом правог покрета морају радити заједно за опстанак Европе.

Сада у ова тамна времена, једино када се бијела раса пробуди и уједини можемо ходати према свијетлијој будућности.

12. Хвала вам за интервју, ваша порука свим српским Национал Социјалистима... 

Хвала на вашем интересовању за Крв и Част Скандинавију.
Држите пламен нека гори и наставите борбу, до дана када ће пјесму рата замјенити химна побједе морамо остати на нашој земљи! Whatever it takes!