понедељак, 04. мај 2015.

Интервју Крв и Част Мађарска


1. Поздрав! Реците нам, када је ваша дивизија формирана?

Дивизија Крв и Част C18 је формирана 16.04.2014. Имали смо скуп у граду Ђер. Послије скупа, одржали смо концерт. Позвали смо њемачки бенд Оидокси, којем је ово био први концерт у Мађарској. На концерту је било око 350-400 посјетилаца. Тешко је рећи тачан број, а поред тога је и полиција прекидала програм, тако да је све каснило 3 сата. Међутим, добра је вијест што се званична дивизија Крв и Част C18 основала и у Мађарској. Све је то омогућено због помоћи чланова B&H/C18 из  Шведске и наше браће из С18 Њемачка.


2. Можете ли нам рећи разлог због којег сте основали С18?

Већина чланова су бивши чланови Крв и Част Мађарске и Арабона НС екипе из Ђера. Нажалост, Крв и Част је почела да назадује посљедњих година. Квалитет догађаја и концерата се погоршао временом. Активни чланови су се покушавали доказати, али су увијек ударали у зид, што су остали чланови стално осуђивали. Догађаји су били непрофитни и удављени у незаинтересовању чланова. Циљеви за које су се борили су били заборављени. Све је то почело изнутра али и даље траје. Тако да је активним члановима то досадило, па су напустили организацију и формирали С18.


3. Колико НС организација дјелује у Мађарској и са којим организацијама сте у контакту?

Много је тешко бити прецизан. Али постоје 3-4 веће организације које су активне и које одржавају разне догађаје. Додатно постоји и доста мањих група такође. Неке од њих су потпуно НС, а неке раде прикривено. Са некима смо повезани јаче, а са некима слабије. Нажалост неке од организација нису наклоњене нама и нашој формацији, док нас други гледају као конкуренцију. Крв и Част још увијек не може да се помири са њиховим распадом, па нам често бојкотују догађаје. Такође покрећу разне гласине, и завиде нам јер организујемо догађаје које посјети 400 људи, док они уз велике напоре могу окупити максимално 20-30 људи. На срећу, имамо веома добре односе са већим бројем организација, и у могућности смо да организујемо догађаје заједно са њима.

4. Да ли сте имали конфликте са антифом? Можете ли нам рећи нешто о њиховим активностима у Мађарској?

На срећу, антифа у Мађарској има јако мало чланова, тако да нису вриједни ни спомињања. Наравно, ми чинимо да и остану на том броју. Број активних антифа чланова је између 30 и 50 и већина су пензионисани комунисти, пијани панкери као и добро плаћени ZOG подмладак. Све њихове активности се своде на демонстрације два пута годишње, и чим ефекти алкохола попусте разбјеже се кућама.

5. Ове године сте учествовали у организовању Дана Части. Можете ли нам рећи нешто о томе? Како је све прошло?

11. фебруара 1945. Совјетски окупатори су опколили Будимски дворац. Заробљени, углавном њемачки и мађарски војници су имали двије опције: предати се, што је означавало сигурну смрт или пробити совјетски обруч. Одлучили су се за пробијање обруча. Око 98% војника, што значи 45 000 људи, је храбро погинуло. У историји не постоји такво самопожртвовање и подвиг. Ми сваке године спомињемо ове хероје, заједно са мађарским и страним организацијама. Ове године нисмо имали прилику да организујемо спомен у Будимском дворцу јер је полиција чинила све да онеспособи тај догађај. Али након свега и упркос свим њиховим покушајима, организатори су пронашли приватан посјед гдје се спомен и одржао.6. Да ли имате проблема са законом (ZOG-om)?

ZOG је увијек проблем. Наравно, покушавамо да их пређемо. С обзиром да је наша организација врло млада, они немају много информација о нама. Немају марионете у нашој групи, немају информације о нашим члановима и ми се трудимо да догађаје организујемо врло дискретно. И даље се боримо против њих и имамо шансу да их спријечимо у убијању наше врсте, а то је вриједно труда.

7. Шта мислите о српској земљи Косово које су шиптари окупирали? И ваше мишљење о генералу Ратку Младићу?

Косово није непознато Мађарима, с обзиром да смо се тамо борили против Турака позне 1400. Садашњи конфликти су добар примјер свих савремених проблема. Косово су Албанци окупирали у тихом рату. Нажалост, када се Срби пробуде имаће само једну опцију, а то је да се боре за своју домовину, коју су отели окупатори. Косово је дио Србије, и нема разлога да се предајете! Акција коју је Ратко Младић извео против муслимана је потпуно легитиман корак.

8. Који је највећи проблем мађарског народа и мађарске земље?

Много је проблема у Мађарској, зато је много тешко изабрати само један као највећи. Али ако већ морамо изабрати, највећи проблем је то што је комуникација усмјерена да људе учини будалама и ускогрудим, што може довести до непредвидивих посљедица и много озбиљнијих проблема. То све подстрекава људе да прихвате имиграције, мијешање раса, хомосексуалност, да промијене мишљење о кориштењу дрога, да одбијају националну свијест, итд. Ово испирање мозга им омогућава да спроведу циљану и свјесну деструкцију бијеле расе без икаквог отпора.

9. Са којим сте европским НС организацијама у контакту?

Имамо веома добар однос са њемачким и пољским организацијама. Поред тога одржавамо контакте са НС организацијама и из других земаља такође.

10. Реците нам нешто о мађарској RAC сцени? Постоје ли С18 бендови?

На срећу имамо много НС бендова у Мађарској. Већина старијих бендова који  су  основани у 90им и даље су активни. Поред њих имамо неколико новијих и млађих бендова. И поносно можемо рећи да имамо С18 бенд који се зове "Indulat" и који је успјешно одржао пар концерата у Мађарској и у другим земљама такође. Колико се сјећам, сада раде на свом другом албуму.

11. И за крај, ваша порука српским национал социјалистима.

Прије свега, хвала вам на питањима. Надамо се да ћемо у будућности имати ближи братски однос. Запамтите, никад не одустајте иако наша борба можда понекад изгледа безуспјешно!
Живио С18!