понедељак, 04. новембар 2013.

Фабрика лажи и обмане.

Ових дана смо били свједоци још једне велике медијске галаме и буке, поред проблема у земљи као што су пад економије, задуживања, пораст педофилије, криминала, наркоманије, убистава итд., "наши" медији су се опет ухватили у коштац са "злим нацистима". Сви проблеми у отаџбини су небитни; Шиптарски нарко-терористи, новопазарски муџахедини, издајице на власти, наркоманија и неморал у српској омладини... Све су то небитне ствари, проблем су нам "зли српски нацисти" ..

Овако је почело:


Биле су то "непознате особе" које прете Бобану Стојановићу, особи која је погазила сваки морални чин НОРМАЛНОГ човјека! 

Па су онда наставили:


Ипак то нису непознате особе, то су "зли нацисти" и то из...


Републике Српске, "геноцидне творевине" како то већ кажу сви борци за демократију, либерализам, педерска права итд... Зла творевина, злих Срба који су велики "злочинци" само зато што су бранили кућни праг од исламских екстремиста и усташких хосоваца. Али то није ни битно. Довољно је да будете Србин и суд вам не гине.

Медији су наставили...


Помислимо лудилу је крај... али једни се морају истицати по антиспрству и лажима. Ипак је то БЛИЦ... Да видимо о чему су они то све писали... 

Najpoznatije neonacističke grupe u Srbiji

  • Skinhedsi
  • Nacionalni stroj
  • Krv i čast divizija
  • Rasni nacionalisti – Rasonalisti  
1.  Skinhedsi - Први пут чујемо да је то организација, "нацистичка" група. Колико знамо Skinhedsi су субкултура која је настала 60-их година из радничких породица који су били контра одговор хипи покретима и урбаном начину живота. По писању БЛИЦА ипак је то ЛАЖ; Скинхеди су "нацистичка група". Само у медијима једна стара субкултура може да постане (због незнања новинара) зла нацистичка група. 


2. Nacionalni stroj - Како медији пишу "тајна организација" која дјелује у 18 држава. Сигурно је ријеч о неоткривених 18 држава. Највећа прашина око исте је дигнута након "упада" на антифашистичку трибину. Упада није било јер су истоимени "зликовци" били присутни на тој трибини коју су организовали сепаратисти из Војводине и по старом калупу ширили неистине.

3. Krv i čast divizija - Како нам "професионалци" из БЛИЦА пишу, "Крв и Част" је оформљена у Србији 1995. године, а база ове организације, која делује у 17 европских земаља, јесте у Великој Британији. За разлику од "Националног Строја" који делује у 18 држава!

Криминална дјела, криминални досије ... све су то наведене ствари о овој "терористичкој организацији". "Крв и Част" је 2003. године организовала тзв. борбени одред "СОМВАТ 18" , истина! Само што је "Блиц" писао да је то организација која дјелује у Реп.Српској и која је из Реп.Српске. СОМВАТ 18 је активан у свим српским земљама! Питамо се само како грађанин Србије може да буде терориста у сопственој земљи? Можда ако мисли својом главом и није вичан закону демократских власти!


4. Rasni nacionalisti – Задњи су на списку, па сигурно и нису толико опасни, пошто се ради о обичном интернет форуму са пар чланова. У овом случају је "БЛИЦ" погодио. Нису опасни. Ипак, у неку руку је и погрешио. Како "интернет страница" може бити организована "нацистичка" група, то само они знају.

Свашта су новине писале. По највећим бисерима је предњачио "БЛИЦ". Ако је неки "интернет хулиган" написао "страшан" коментар, они су то одмах узели за озбиљно, и наравно, пришили га, како они то кажу, "најнасилнијој неонацистичкој организацији". "Слушају РИТАМ НЕРЕДА"?! Oчигледно је уредник чланка површински информисан и очито он још живи у 90-им годинама. Када смо споменули 90-те, цитирамо "бисер уредника" од бисер новина: "u javnosti se sve više oseća napetost slična onoj koja je pre 16 godina tada maloletne "skinhedse" M.Č i I.F motivisala da u centru Beograda na smrt išutiraju 13-godišnjeg Roma Dušana Jovanovića." Поменути двојац "блиц" је споменуо и у данашњем чланку. Taj двојац уопште није био активан у "Српској Крв и Част дивизији", нити су били активисти било које Српске НС организације, што су и сами изјавили.

Све је то небитно. Oпасно је бити СРБИН, националиста који чува свој расни идентитет, крв и част! Ако сте тај, онда сте управо ви "криминалац" који за то прима новац! Није битан Стојановић, ЛДП, жене у црном и остали НВО сектор који то раде из болести и којем се осладио новац. Не они нису плаћеници, већ "борци за слободу", а ми смо "зли нацисти", "хулигани" и опасност по ову земљу.

Једно је сигурно, побједиће истина! Сигурно је и то да медији не раде свој посао како треба и они уопште не информишу народ него обрнуто, они га лажу и обмањују. Потурају им информације које су унапред спремљене за пласирање и испирање мозгова!
 

Крв и Част дивизија не окупља криминалце и терористе као што нам то пишу КРИМИНАЛЦИ из "блица". Српска Крв и Част дивизија/СОМВАТ 18 је активна организација широм Србије и Реп.Српске која окупља српску омладину поносну на свој расни и национални идентитет.

Мисли својом главом!


ЖИВЈЕЛА СРПСКА КРВ И ЧАСТ ДИВИЗИЈА!