четвртак, 09. мај 2013.

Чију побједу славимо? 9. мај 1945 пропаст човјечанства!

9. мај 2013, многи незанци га прослављају а и да немају појма шта уопште славе! 
Кришом ноћи или у рано јутро као зомбији устају локални антифашистички малоумници и по граду каче "крпе" са својим пропалим порукама. 

Док су им мозгови већ испијени и уништени од дроге, живот им се своди на глупост, антифашистима не преостаје ништа друго него да умишљају како воде борбу против злих фашиста! 

Наравно ти испрани мозгови не могу ништа да промјене, обични пијуни у рукама система и ZOG-а, њихови животи су давно изгубљени а њихова борба давно осуђена на пропаст! 

9. мај 2013... ко слави данашњи датум, кренимо редом: педери, комунисти, наркомани, капиталисти, криминалци...

Шта су то њихови ослободиоци и побједници донијели тог 9. маја 1945? 

Донијели су геј параде, педофилију, наркоманију, криминал, антиморал, бољшевизам, пропаст европе, уништење евроспке цивилизације, гомилање имигрантских хорди које злостављају европског човјека и тјерају га из његове куће! 

У чему су они то побједили? 

Због чега су то "побједници" гинули? 

Због чега су гинули бијели американци, због тога да у својој земљи постану мањина и да им црнци преузму земљу, да постану једно дегенерисано друштво са ограниченим видицима. 

Какву су то Руси слободу дочекали и са колико су Руских невиних живота ту своју побједу платили? Комунистички зликовци су гурнули Руски народ у пропаст зарад свога интереса и некакве своје побједе, шта су ти побједници доњели Русији осим што су је завили у црно.
У Русији је данас пораст наркоманије као и у читавој европи, претња од исламских терориста као и осуда њених дојучерашњих савезника американаца и енглеза. 

Када је требало пролијевати крв руског народа руским комунистима су одмах притрчали американци и енглези али данас када треба радити у корист националног интереса и за спас русије ти до јучерашњи савезници су постали љути антируси.


"Зли" национал социјализам и "добра" демократија побједника!

 Исти ти комунисти су и наш СРПСКИ народ гурнули у пропаст и због својих идеала и за своје циљеве су плаћали српским главама! 

Када је Србији понуђен договор са тадашњим рајхом, без рата. Локални комунистички абндити уз помоћ енглеског новца су завели наивни народ и подигли протесте који су нас завили у црно.

Касније су исти ти комунисти палили и жарили српским селима, изазивајући јачег од себе а те њихове сулудуе нападе су плаћали невини српски сељаци. Обожавали су комунисти да у близини српских села праве инциденте који су за циљ имали да оптуже србе за такве нападе. Када су "савезници" које је Тито толико призивао, дошли у Србију показали су своје право лице. Доласком црвене армије у Србији почињена су стравична силовања, да би касније амерички и енглески бомбардери Србију на Ускрс засули бомбама и притом масакрирали невино становништво и уништили све потребне објекте. 

Све је то имало свој циљ, циљ да се комунистичким хордама осигура тло за њихово ширење!

Славите 9. мај, славите данашњи дан када су нас завили у црно, изиграли сељачку наивност и гурнули нас у смрт, наше претке у смрт а нас у демократско капиталистичко ропство! 

Педери, педерски бракови, све су нам то "побједници" донијели!

Наркоманија, алкохолизам, пропаст омладине... то је успјех њихове "побједе"

Шта то данас славимо, ко то данас слави и због чега се слави? 

Комунизам који нас је завио у црно, демократија која је од нас начинила робове капитализма. Те двије болести су данас уједињене и свака на свој начин уништава здраву породицу и здраву отаџбину!

ОТВОРИ ОЧИ!