понедељак, 25. март 2013.

Козара, једна истина!
 У задње вријеме чујемо разне бесмислене приче, приче које опет долазе из комунистичких манипулаторских уста. 

Црвеним бандитима који су лагали 50 година Српски народ и сад у 21. вијеку није доста лажи, па тако њихови потомци и труле присталице настављају старом комунистичком традицијом, лажи и обмана. 

Црвени бандити су овај пут у своја прљава уста узели планину КОЗАРУ и страдање Српског народа на том простору, говоре како је она симбол комунистичког отпора, како су Козару и народ поткозарја "фашисти" убијали и прогањали... 

Као часни срби, којима је мука од комунистичких лажи и будалештина овај пут ћемо разјаснити неке ствари око КОЗАРЕ и страдања СРПСКОГ народа на овом простору. Доста је манипулаторских и подлих изјава повампирених неокомунистичких хорди! 

Планина Козара је љепотица Крајине и дика свих Крајшника, становништво Козаре већински је чинила Српска популација. Током избијања другог свијетског рата на Козарски крај су се довукли комунистички комесари, који су својим лажима успјели да преваре Српског сељака и продају му своју трулу причу, самим тим су и сав народ поткозарја гурнули у смрт! 

Злочини који су почињени над народом поткозарја нису урадили никакви фашисти, него КОМШИЈЕ из оближњих села, који су масовно одлазили у усташке редове да би касније 1945 мјесто слова "У" ставили петокраке на главу и опет наставили уништење Српског народа.

Браћа по оружју и идеји, усташе и комунисти
Комунисти су у својим обмањивачким књигама мјесто ријечи УСТАША, писали ФАШИСТА мислећи тако на припаднике "Италијанске фашистичке војске" , све је то рађено да би се прикрио Хрватски шовинизам и њихова вјековна мржња према Србима, усташке редове су сачињавали већином муслимани и хрвати.

Српски народ се је нашао у обручу својих комшија и повео је борбу за спас својих живота и опстанка, комунистички комесари су то вјешто одрадили и тако наивност Српског сељака и народног човјека су искористили и наметнули му комунистичку идеју. Исти ти комунистички бандити су изазивали несреће и страдања Српском народу, познате су њихове акције гдје у близини Српског села убију пар усташа и побјегну у шуму, да би након тога усташе (које су једва чекале) дошле у српско село и извршиле одмазду над невиним народом, својим сулудим "акцијама" и све зарад њихове црвене револуције стављали су Српске главе на пањ.

Познато је и то да су исти ти бандити  дошли главе Др Младену Стојановићу, угледном доктору, Србину из свештеничке породице. Др Младен се је први ставио у вођење Српског народа против хрватско/муслиманских усташа, да би истог Др Младена који је уживао велики углед међу Србима убили исти ти комунистички бандити приликом једне борбе са четницима.

У борби партизана и четника, комунистички бандити су пуцали у леђа Др Стојановићу како би то испало да је Др Младен убијен у борби са четницима, што су касније и комунистички манипулатори тврдили да је Др Младен убијен од стране четника. 

Др Младен Стојановић је убијен по наређену злогласног Тита, јер када је Тито чуо да Др Младен ужива велики углед међу Србима, одмах се је препао за своју столицу и своју власт! Тако је наредио својим бандитима да убију Др Стојановића. Др Стојановић је убијен зато што је био СРБИН! Зато што није био опијен комунистичком сулудом идејом, јер једном доктору није падало на памет да се упушта у бандитске идеје. 


Све ово су комунистички бандити сакривали од очију народа, Српскога народа! Тако да би данас њихови насљедници "повампирени неокомунисти" наставили са тим глупостима и лажима, зарад братства и јединства сакривани су усташки злочини, ријеч "усташа" замјењена је са ријечју "фашиста".

 


Данашњи повампирени неокомунисти не знају разликовати фашизам, национал социјализам, четништво, усташки шовинизам. Све они то називају фашизмом, јер њима не иде у корист разлика наведених идеологија и покрета, јер када би растумачили сваку од наведених открили би прво њихову разлику а самим тим би и открили лажи и обмане црвених бандита.Кад смо већ споменули усташе и комунисте, погледајмо то њихово пријатељство!
 
Усташки покрет против "Српских ОКУПАТОРСКИХ власти" још једна у низу комунистичких тровачких изјава
СТОП ЦРВЕНОМ ТЕРОРУ!

Опет су ту повампирени некомунисти и неоусташе, спремни за борбу против Српског народаВидео снимак о усташко/комунистичком пријатељству: