уторак, 26. март 2013.

Интервју Террор 88

Интервју са Српским NS HC бендом Терор 88 рађен је 2012 за магазин "Револуционар"
 

1. За почетак реците нам кратку историју бенда?

Бенд је настао крајем 2004 године,а свој рад је почео под именом „Кристално Јасно“ . Затим 2006 године бенд мења име у Aryan Crew, а већ наредне 2007 бенд по трећи пут мења име у „Террор 88“ и снима демо са 5 песама. Врста музике коју свирамо је H8 Core. Што се тиче чланова бендаједини стандардни чланови су били бубњар и вокал, тако је и дан данас...од самог почетка па ево све до данас највећи проблем нам је гитариста, али се надам да ћемо и то једног дана решити.

2. На интернету се може наћи једно ваше издање на којем има пар песама,можете ли нам рећи нешто о том снимку?


Да на нашој myspace страници налази се 5 песама које смо снимили 2007 год.као демо снимак. То није никакво званично издање већ ствари које смо тада снимили како би се једноставно представили људима,пре свега у Србији и да може да се чује и наш глас,глас Террор-а 88 !
www.myspace.com/terror88

3. Да ли припремате нови материјал?


Да нови материјал је почео да се снима и у плану нам је било да га завршимо до краја 2011 године, али по свему судећи то се на нашу велику жалост неће десити!!! Наравно људи који су требали да заврше свој део посла у једном су тренутку одустали и ако су у почетку имали жељу да нам помогну у реализацији албума. Једноставно су одустали под изговором да их мрзи да се цимају...а то наравно није први пут да нам се тако нешто дешава! Наравно ми смо и после тога наставили и даље да радимо само што то сад иде мало спорије и неће бити онако како смо прво планирали. Иначе на албуму ће се наћи укупно 8 песама . 5 старих и 3 нове наравно са доста бољим звуком него што је био наш први демо снимак. 4. Шта слушају чланови Террор 88?

Углавном је то H8 Core,Hard Core,музика коју бенд и свира. Наравно ту су и остали WP музички правци као што је RAC и Oi.

5. О чему говоре текстови ваших песама и шта вас инспирише да их пишете?

Наши текстови говоре о нашој борби за очување беле расе, о одбрани наше земље од разноразних непријатеља којих данас има све више и више.Данас није тешко наћи инспирацију да напишеш песму. Довољно је да се окренеш око себе и да погледаш где си, каквим си људима окружен и ко су ти људи...!

6. Како видите НС покрет у Србији,данас?

Што се тиче НС покрета данас у Србији мислимо да је данас за разлику од неких ранијих година на доста високом нивоу,наравно захваљујући људима који свих ових година раде на ширењу НС идеје што графитима, плакатима, налепницама...итд. Ми подржавамо сваки вид борбе и ширење НС идеје, да ли је то на музичком или неком другом плану,није важно! Наравно ту не мислимо на оне који 24 сата седе за рачунаром и буље у монитор и на ове такозване рок звезде! Hail Combat 18 !

7. Како коментаришете данашњу демонократску власт у Србији и њено диктаторско понашање?


Хм,како...?! Као једну килаву,неспособну и наравно пре свега Анти Српску!
На све могуће начине покушавају да униште све што је Српско, све што је свето, чине све да изгубимо свој национални идентитет...! Срби све више и више губе своја права у својој земљи, нема слободе говора на који се они позивају, егзистенција народа је на све лошијем нивоу. Једноставно дотерали су нас до краја као што су њихове газде то и желеле! Србин у Србији је данас у доста тешкој ситуацији и под хитно се нешто мора променити! 
8. Ваше мишљење о Генералу Ратку Младићу?

Ратко Младић је човек који се борио за опстанак Српског народа и успео
је у томе. Спасао је српски народ од муслиманских и осталих непријатељских ножева! Као борац за српски народ он је једноставно херој!
Наравно и искључиво гледано само његово дело и учинак за наш народ,
остављајући по страни његово политичко опредељење.

9. Како гледате на издају свете Српске земље, Космета?


Као на издају целокупног Српског народа! Косово је Србија!!!

10. Како коментаришете људе који су издали покрет и покушавају да га разбију и поделе?

Као издајнике,као људе који су ту били из неких својих личних комплекса, као људе који су можда мислили да ће да се обогате преко покрета као и неки назовимо их њиховим истомишљеницима који су у Европи покушали то да ураде! То су људи који нису вредни помена, јер да су вредели нешто они би и даље били ту! Једноставно схватили су да им ту никада и није било место и једноставно су нестали као што би свако требао да уради ко размишља на исти начин као ови бедници! У последње време су полако али сигурно поново почели да се гурају неки људи који дуго нису били у покрету,знамо како су и нестали из њега и шта су поједини радили после тога!
Очистимо своје редове од ГАДНИХ ПАРАЗИТА !!!

11. Задњу реч дајемо вама, ваша порука за крај?

Пре свега желимо да вам се захвалимо на интересовању за наш бенд и на подршци коју нам пружате.
НЕМА ПРЕДАЈЕ-СРБИЈА СРБИМА 14/88