четвртак, 07. фебруар 2013.

Крв и Част јединица Ниш!

1. Крв и Част Ниш је једна од најактивних јединица у Србији, реците нам нешто о вашем почетку?
 

Хвала на вашем запажању. Јединица Крв и Част Ниш, је званично настао:18 октобра 1997 године. Током свих ових година је претрпела озбиљне промене, данас је она комплетна и јака јединица са више ћелија. Можемо рећи да ћемо у ближој а и даљој будућности радити на усавршавању наше јединице и трудити се да буде што квалитетнија и боља.
 

2. Крв и Част, некад и сад, како га ви видите?

За време Ian Stuarta , када је настао покрет у Енглеској. Људство су сачињавали махом скинхеди, док су данас то људи из различитих суб-култура. Крв и Част покрет од свог почетка је претрпео огромне реформе, у свету и код нас. Данас је он присутан у свим аријевским земљама. Ми га видимо као једино и трајно решење за спас аријевске расе.
 

То је једини и прави пут!

 
 

3. Један од познатијих НС бендова је из Ниша Battle Flag, шта је данас са њима и како гледате на новији Нишки бенд Ударна Сила?
 

Бенд Batle Flag је имао озбиљан утицај на српској НС сцени, постоји одређен број бендова страних и домаћих који су се угледали на њега. Данас он више не постоји. Нове наде улажемо у наш нови бенд Ударна Сила и заиста мислимо да ће служити покрету и комплетној НС причи.

4. Какво је данас стање у Нишу и који су то највећи проблеми на Нишким улицама?
 

Покрет у Нишу је данас веома активан, покренули смо доста нових акција. Као и што јавност у Србији може да запази. Радимо на новом магазину Крв и Част, чије издање очекујемо почетком 2013 године. Доста младих момака приступа нашем покрету, што је веома добро у данашњем времену. Морамо наговестити да имамо доста добру сарадњу са нашим саборцима из Косовске Митровице. Проблеми на нишким улицама су слични или исти као и на нивоу Србије: циганске хорде које незаустављиво харају градом и појаве бројних анти српских невладиних организација које раде на уништавању свега што је Српско, мислимо да су то највећи проблеми улице.
 

5. Има ли у вашем граду организованих антифа пацова? 

У нашем граду не постоје организовани антифа, постоје појединци који долазе са стране, углавном студенти који графитима уништавају наш град и то је њима једини вид акције. У нашем граду они нису вредни помена, јер једноставно и не постоје. Зато их називамо „духовима“.

6. Како данас гледате на НС идеју и покрет у Србији, има ли напретка?
 

Данас у Србији Национал Социјалистичка идеја и НС покрет заједно са њом је знатно еволуирао и наш напредак се огледа у томе што имамо доста квалитетних чланова који годинама опстају и поред свих проблема који су задесили нашу расу и наш покрет.
 

7. Пратите ли активизам у Републици Српској?
 

Наравно да пратимо активизам у РС. Можемо да кажемо да смо веома поносни на вас који се борите за нашу идеју. Имамо беспрекорну сарадњу са вама, и мислимо да радите веома добар посао и желимо да наставите даљу борбу у што бољем издању као и до сад.
 

8. Како данас гледате на скинхед покрет?

Мислимо да скинхед покрет треба увек да постоји у складу са НС покретом. Међутим данас је скинхед покрет мало стагнирао, јер као што и сами знате у нашем покрету непостоје само „скинси“ већ разноразне суб-културе. Скинхед покрет се доста променио од свог настанка и данашњи скинхеди не изгледају као некадашњи ни по облачењу ни по понашању. Можда се то неком свиђа, можда неком не. Таква је данашња ситуација.
 

9. Има ли краја издајницима и ZOG слугама у Србији?

Као што знамо већ 60 година у нашој земљи ситуација је лоша и једино што можемо да урадимо је да наставимо нашу борбу и чекамо тренутак националне револуције.
 

10. Хвала вам на интервју, ваша порука за крај?

Било нам је драго што смо могли да одговоримо на ваша питања, једину поруку коју бих могли да кажемо: је да се Србија и Српска уједине и буду једн
а држава. 88
Интервју са јединицом Крв и Част Ниш, урађен је за магазин РЕВОЛУЦИОНАР, који је већ у продаји и потражите га код локалног добављача!