четвртак, 31. јануар 2013.

Интервју УДАРНА СИЛА

1. Реците нам нешто о вашем бенду, када је настао?

Бенд Ударна Сила је настао 2009 године, с`тим што смо се тад звали М84. Тада М84 није био Крв и Част бенд, али јесте био White Power. Имамо снимљен један сингл такође. Од тад смо променили састав, сем певача и гитаристе. Убрзо после тога смо променили име у Ударна Сила и постали Крв и Част бенд.

2. Који правац музике свирате?


Свирамо претежно Метал, али обрађујемо и друге правце rock and roll-a.


3. Јесте ли до сад имали наступе на неким концертима?

Да. Имали смо неколицину концерата у Нишу и ван њега, али као бенд М84. Ударна Сила је млад бенд, тако да још увек нисмо имали Крв и Част концерт.

4. Имате ли своје ауторске песме и чије обраде најчешће свирате?


Имамо 10так ауторских песама. Што се тиче обрада: свирамо све што је лепо и добро ха ха ха

5. Планирате ли објавити албум?


Планирамо. Међутим тренутна ситуација је лоша у финансијском смислу. Тако да за сада нисмо у могућности да снимимо албум. Надамо се да ће се то стање поправити.6. Kакво је стање у Нишу по питању НС покрета и омладине?


Ситуација по нашем покрету је лоше због велике репресије ЗОГ-а. Добро је што и поред тога наш покрет опстаје управо због те омладине. Ми смо тренутно срце и душа покрета. Морамо радити на усавршавању нас самих да би покрет био што бољи и јачи.

7. Ваше мишљење о Крв и Част/С18?


Крв и Част/С18 је по мени нешто најсветлије. Морамо живети по правилима која су још у прошлости исписана. Само правила и рад могу довести до правилног циља. Крв и Част / С18 је нешто најправилније и једино право решење за спас наше расе и нације.

8. Желимо вам пуно успеха у даљњем раду, задњу реч дајемо вама...


Хвала на лепим жељама. Могу само да кажем да борба треба да се настави са свим могућим начинима. Да ли то била музика или нешто друго, сваки вид борбе је добар вид борбе, наравно са правим циљем.Интервју са Нишким Крв и Част бендом УДАРНА СИЛА, рађен је за магазин РЕВОЛУЦИОНАР који ће убрзо бити доступан свим ћелијама БОРБЕ 18 у Републици Српској!