среда, 16. јануар 2013.

Пропали напад на Републику Српску!

Ових дана смо могли да чујемо за "Револуционарни Покрет Босне и Херцеговине" организација која је путем интернета позивала на масовна окупљања против власти у БиХ као и рушењу исте. Преко фејсбука су позивали народ на протестне скупове, на тзв револуцију против система. 

Ко су они и шта је то "Револуционарни Покрет Босне и Херцеговине"? 

Циљ ове организације је уништење Републике Српске и покушај јединствене и унитарне Босне и Херцеговине без Реп.Српске, иза ове организације се крију љевичари и исламски сепаратисти који свим силама кидишу на Реп.Српску право из Сарајевске касабе. 

Покушали су по ко зна кој пут народу да замажу очи и да говоре како су њихови скупови уперени против свих политичара у БиХ, наравно то им је био само параван којим су покушали привући народ, што им ипак није пошло за руком.

Пратећи активност ове фантомске организације на интернету, могли смо примјетити како им подршку већином дају муслимани и присталице љевичарских организација. На њихове скупове су се одазвали људи пропалих идеја и сви они којима је Република Српска трн у оку! 

Њихова прича се своди на "бољи живот" на равноправност, антинационализам итд. Све је то једна велика лаж! На скуповима по федерацији, организатори су носили ратне заставе армије БиХ, исте оне заставе под којима су убијани Срби.

Наравно ту је не изоставна подршка антисрпских странака као што је СДП, странка која се темељи на комунизму и антисрпству, познат је њен рад против РС. 

Симбол ове организације је стиснута песница, исти онај симбол који су користили ОТПОРАШИ у Србији током рушења Слободана Милошевића, иза ОТПОР-а у Србији стајала Америчка влада која их плаћала. Исти тај симбол смо виђали у организовању Арапског Прољећа када је дошло до низа демонстрација и сукоба у арапским земљама  а најкрвавије је било у Либији,  познато је и то да су сличне организације са симболом стиснуте песнице обучавали људи из Српског Отпора. Самим тим иза  "Револуционарног Покрета Босне и Херцеговине" стоји неко ко их добро плаћа за то што раде, а циљ им је изгледа да направе сценарио који је био у тадашњој Југославији или овај недавни у Либији, насилно рушење власти. 

Овај њихов план није успио, није им пошло за руком јер Српски народ није баш тако наиван, ова рушилачка руља не престаје са својим циљем организовања масовних демонстрација, пошто им је први скуп који је био 12.1.2013. потпуно пропао, они су опет покренули ново окупљање и одредили нови датум а то је 20.1.2013.  Најава још једног антисрпског скупа, СУПРОСТАВИ СЕ И НЕДАЈ ДА РУШЕ СРПСКУ!

Пропала револуција, пропалих "људи"

Критична маса, петеро младих беспослених људи задојених глупошћу

Сви ви који волите Републику Српску и чији су очеви своје животе узидали у темељ Републике Српске игноришите овај антисрпски скуп, разгласите поруку да је ријеч о скупу који за циљ има рушење Републике Српске, организујте се и супроставите се овој рушилачкој хорди у својим градовима! 

Не дозволимо да нам руше оно што је Србину свето и оно што је крвљу јунака натопљено

СВИ У ОДБРАНУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!