недеља, 02. децембар 2012.

Интервју Револт БГД

Један од најбољих Српских НС бендова је опет на сцени издали су и нови албум под називом  White eagle fly again,  поводом њиховог поновног окупљања одрадили смо интервју са Протом певачем Револта БГД.1. Револт је након дуже паузе опет на сцени и то са новим албумом, реците нам нешто о новом албуму? 

После дуже паузе снимили смо 2 албум, тражили смо дуго издавача јер у Србији нема издавачких кућа у RAC музици и правцу. Тако да смо били принуђени да све песме буду на Енглеском језику јер иде на страно тржиште. Нови албум се продаје широм света и има га на 3 континента, Европа, Америка и Аустралија. Албум се продаје у легалној продаји јер је издавач од нас захтевао легалне текстове.


Нови албум Револта можете наручити на revoltbgd@yahoo.co.uk
2.Планирате ли остати још на сцени или је ово опроштајни албум?

Имамо планове за још албума али за то нам требају финансијска средства јер не можемо сами финансирати албум. Већ преговарамо са пар издавачких кућа за 3 албум и захтевамо неку песму и на српском језику да буде на албуму. Видећемо шта ће бити, добили смо и неке понуде за концерте али на концерте преко кренућемо тек после издавања 3 албума.

3.Имате ли у плану правити неке концерте у Србији или иностранству? 


У Септембру 2013 је 20 година рада и борбе нашег бенда Револт БГД и то ћемо правити у Београду. Све зависи и од снимања 3 албума онда ћемо се заокупирати само на концерте. До сада су нас звали да свирамо у Румунију, Мађарску, Бугарску, Чешку, Пољску, Италију, Словенију, Француску и у још доста земаља.

4.Крв и Част некад и сад, како данас видите 28 покрет?


Пре и раније није било оволико слоге и труда припадника 28 и 318! Сада има доста нових сабораца и из дана у дан покрет расте и јача.5.Како данас гледате на Српску НС сцену и млађе генаерације сабораца?

САМО СЛОГА СРБИНА СПАШАВА! Имамо много добрих бендова и једни смо од јачих сцена у свету. Подржавам нове снаге за младу генерацију порука гласи OUR TIME WILL COME! 


6.Мислите ли да је у данашњем времену Skinhead начин живота нестао или је то вечити бунт младих људи против система?


Skinhead начин живота није нестао и никада неће нестати ма који да је систем у питању осим НС. Има много подела у Skinhead култури тако да се ми боримо искључиво за НС.


7.Има ли краја зог оокупацији Србије и издајницима на власти?

Нажалост Србији нема спаса од лажних патриота и политичара који не гледају народ већ сопствени џеп и док добијају од ZOG и GАY лобија паре све могу урадити. То није само у Србији растурили су читав свет и све који им стану на пут. Тешко је време дошло јер сматрам да су сви издајници који хоће да дају КОСОВО зарад уласка у ЕУ.
 

8.Било би нескромно не споменути ваше учешће на Косовском ратишту, да ли би опет узели пушку за Српски Космет?

ЗА СРБИЈУ И СРПСТВО УВЕК ЋЕМО СЕ БОРИТИ! 


9.Педери, антифашисти, наркомани... има ли краја најезди тих прљавих шљамова?
 

Све је то ZOG креирао! Када доће крај ZOG и њима ће!


10.Хвала вам за интервју, ваша порука за крај... 


Хвала на интервју СВЕ НАЈБОЉЕ И НАСТАВИТЕ СА РАДОМ! NEVER SURRENDER! 88!