субота, 15. децембар 2012.

МАЈКА ХРАБРОСТ

Свијет уљепшавају обични људи, уљепшавају га својим дјелима, они људи које сусрећемо на улицама, и никад не знате ко ће од њих сутра бити херој, не знају ни они у каквој ће се наћи ситуацији и како ће поступити, али када се нађу у тој ситуацији да бирају између живота или смрти, онда у њима проради разум и част, тако је наша Република Српска добила још једнога хероја, хероину! 

То је Јелена Трикић - МАЈКА ХРАБРОСТ! 

Жртвовала је себе да би на свијет доњела једну прекрасну бебу, мајка храброст би требала да буде примјер данашњој генерацији, поготово женској. У опадању наталитета, абортуса (злочина), неморала, прељуба у данашњем времену гдје се запоставља породица и породичне вриједности, појавила се је она МАЈКА ХРАБРОСТ и својим храбрим и часним дјелом задивила цијелу отаџбину! 

Једно је сигурно, ова храбра мајка остаће вјечно у нашим срцима и њено дјело је неизбрисиво, ова храбра мајка треба да добије своју улицу у граду Приједору што су већ многи предложили и подржали, такође њеном сину Николи је сада потребна помоћ и ово нека буде позив свим људима да се укључе у помоћ малом Николи, ми национални револуционари ћемо се укључити у ову хуманитарну акцију јер је то не само наша дужност, него дужност сваког човјека! 

МАЈКА ХРАБРОСТ  


Получасовни документарни филм о Јелени Трикић: