субота, 10. новембар 2012.

Интервју Flame Of Resistance


1.Реци те нам нешто о настанку вашег бенда?

Поздрав!
Идеја да се направи RAC бенд се родила брзо после тога кад смо се упознали ја (Ш.-вокал) и Т.(гитара),убрзо нам се придружио и Ј.(бубњеви) тако да смо у јулу 2011 почели са првим вежбама на којима смо одмах почели да радимо ауторске песме,касније у новембру нам се придружио и М. на басу,а после нове године још Г. Као друга гитара,тако да смо сад 5 члански бенд. Циљ бенда је,наравно ширење WP идеје и ширење расне свести.

2.Имате ли своје ауторске песме и чије обраде најчешће свирате?

Да,имамо до сад 8 својих песама,6 на енглеском и 2 на словеначком,поред тога смо уживо свирали и обраду од English Rose-Rock against communism и једну од Bully Boys. Неке од наших песама могу да се чују на нашем myspace сајту: www.myspace.com/flameofresistance ,које нису најбољег квалитета, јер су снимљене уживо,али може да се чује како звучимо.

3.Шта претежно слушате?

Сви имамо неке своје омиљене бендове,наравно сви волимо RAC,неки највише воле традиционалан Oi!/RAC звук из 80-их а други Metal,неки од бендова које сви слушамо су:Skrewdriver,English Rose,Razors Edge, NoRemorse, Kolovrat,Bound For Glory,Final War,4 skins,Condemned 84,Fortress, Stahlgewitter,Brutal Attack и још многи други.

4.Осим вас постоји ли још НС бендова у Словенији?

Били су неки бендови у прошлости,тренутно смо ми једини RAC бенд.

5.Недавно сте свирали на концеру Словеначко-Српског пријатељства
па реци те нам нешто о том концерт?


Концерт је организован од стране Словенских Радикала,поред нас је свирао ваш бенд Сораб 28,који су супер уживо,концерт је био више на локалном нивоу било је око 60 људи из Словеније и пар странаца,тако да је био мањи концерт. Ми смо свирали 10 песама,8 својих и 2 обраде и више мање се свима наш наступ допао,тако да је концерт за нас био успешан,нарочито кад гледамо да нам је то био први концерт.


6.Планирате ли објавити албум?


Да,наравно и то што пре,сад имамо у плану да поред тих 8 направимо још неколико песама па да што пре идемо у студио и направимо квалитетне снимке,онда ћемо видети дали ћемо успети да нађемо неког издавача или пробати сами да издамо диск.

7.Како гледате ситуацију на Косову?


Подржавамо Србију у томе да једном врати своју земљу од шиптарске гамади. Косово је одузето од стране ZOG-а да би Сједињене државе и NATO тамо могли да имају своје војничке базе, и да могу са Косова да надзиру ту регију,а и због природних богастава,не због тога што би им како они кажу стало до шиптара који су наравно њихови пси и слуге. За нас је Косово Србија ЗАУВЕК !

8.Генерал Ратко Младић?

Борац за своју земљу против муслиманске претње,бранитељ сопственог
народа пред терором ислама.

9.Какво је стање данас са НС покретима у Словенији?

Постоје две организације,Словенски Радикали и 28 Словенија,које се баве свака својим активностима,у нашем бенду свирају чланови једне а и друге организације али као бенд не свирамо под ниједном организацијом, свирамо као независан бенд који пропагира NS/WP идеологију а не неке поједине организације. Покрет као цео у Словенији је ок,мада би могло да буде много боље.

10.Ваша порука за крај...


Хвала вам за шансу да смо могли да представимо наш бенд саборцима из Републике Српске.
Живело Словеначко-Српско пријатељство ! 88