субота, 17. новембар 2012.

Подршка енглеске Крв и Част/Combat 18 дивизије Србији током ратова 1992-1995 и 1999

Првенствено би желели у име српског народа и српског Национал Социјалистичког покрета да изразимо захвалност енглеској Крв и Част/Combat 18  дивизији која нам је пружала, од свих НС сабораца, највећу подршку и помоћ током српских ослободилачких ратова 1992-1995 и 1999. године. Такође, намера нам је да информишемо српске саборце који нису упознати са тадашњом ситуацијом јер су новим генерацијама мање доступне информације из „прве руке“ шта се одигравало `90-их година у НС покрету у Србији и свету.
Енглеска Крв и Част/Combat 18 дивизија одувек је имала добар контакт са српским НС покретом `90-их, и када је почео 1991. рат у Хрватској светски медији су то приказивали као „борбу хрватског народа за независност против комунизма“. Код многих Национал Социјалиста  широм света то је унело конфузију шта се одиграва на просторима бивше СФРЈ. Српски Национал Социјалисти који су имали добре контакте у свету ширили су праву истину страним НС саборцима шта се заправо дешава. Затим, убрзо је избио и рат 1992. у Босни. Захваљујући српским НС контактима са енглеском Крв и Част/Combat 18 дивизијом, енглески НС саборци су увидели да се одиграва српска слободарска борба против исламских фанатика и стварања муслиманске државе на Балкану, као и да Србима није намера окупација Хрватске нити да су Срби комунисти већ националисти против ционистичке међународне заједнице која је и изазвала рат. У првом магазину Combat 18 изашло је на пар страна текстовa са сликама српских бораца где им енглески Combat 18 пружа подршку у борби. Уредник магазина био је ухапшен и затворен јер су у истом магазину објавили слике и кућне адресе енглеских левичарских и антифашистичких активиста. У другим Крв и Част  и Combat 18 публикацијама излазиле су вести и извештаји српских НС активности у знак подршке и НС солидарности, док је велика подршка пружена Белим орловима у рату у Босни као и свим српским националним снагама. Српски и енглески НС контакти су јачали и учвршћивали се, што је на крају резултирало оснивањем званичне српске Крв и Част дивизије као српски национални огранак међународне НС мреже. У тадашњем интервјуу српског Крв и Част са њиховим Крв и Част, Енглези су нагласили: „Ми смо увек стајали уз Србе током рата, и историја је показала да смо били у праву. Хрвати су направили савез са муслиманима и тиме су издали аријевске интересе.“  


Концерт подршке Србији током НАТО бомбардовања

Подршка енглеских НС сабораца Србији се наставља и након краја рата 1995. ширећи истину о нашој слободарској борби и братску солидарност са растућим национализмом у Србији. Енглески Combat 18  је тада предводио НС борбу против Новог светског поретка и ционистичке окупације на свим фронтовима, где су тих година многе европске нације основале своје националне огранке Крв и Част и Combat 18. Засигурно можемо рећи да је тада НС покрет у Европи био највећи и најпосвећенији.
Када је 1999. године НАТО кренуо у агресију против српског народа, енглеска Крв и Част/Combat 18 дивизија је брзо покренула активности и кампању на свим фронтовима у знак солидарности са нашим народом. Екипа енглеског Combat 18  кренула je да се придружи српским добровољцима у рату на Косову и Метохији, али су били заустављени и ухапшени на аустријској граници. Пропагандни плакати и налепнице енглеског Крв и Част и Combat 18 су масовно лепљени широм Енглеске попут „Тони Блер је ратни злочинац, подржи Србију“, „Реци НЕ НАТО агресији, победа за Србију“, „Тони Блер јеклинтонова пудлица, Косово је Србија!“. Енглески Крв и Част магазин је на пар страна објавио текстове подршке српском народу као и српском НС покрету. Енглески Combat 18 магазин „По сваку цену (Whatever It Takes)“ је у своја два броја преко 50% садржаја посветио српском народу и подршци у борби против шиптарских и НАТО злочинаца и ционистичких владара Новог светског поретка. У Енглеској су се одржавали званични Крв и Част/Combat 18 концерти где је на бини уз енглеску стајала и српска застава из које излази муња која разбија давидову звезду у слово „О“ у речи  “ZOG (ционистичка окупациона влада)”. Такође су своју кампању подршке и солидарности проширили и на друге светске НС организације.


Ово је само кратак преглед подршке енглеске Крв и Част/Combat 18 дивизије Србији, многе друге активности подршке нису поменуте из очигледних разлога, или зато што су вршене анонимно по принципима Отпора без вође. Братску подршку енглеског Крв и Част и Combat 18 у тешким тренуцима нашег српског народа никада нећемо заборавити и њихова дела остаће нам у срцима као светли пример НС јединства и солидарности, као и правог НС активизма.
Раме уз раме, до победе! Живео Крв и Част, живео Combat 18!
Приредио: Combat 18 Србија