четвртак, 15. новембар 2012.

Интервју Српска Крв и Част дивизија

Интервју Српска Крв и Част дивизија 
1.Пошто смо сви упознати настанком КиЧ Србије, можете ли нам рећи како је покрет напредовао кроз године и како данас стоји КиЧ Србија?

Крв и Част покрет у Србији је настао у тешким временима. Можемо слободно рећи да је наш покрет радио у тешким околностима. Наша земља је све до 2000 године као што сви знамо имала економске санкције (ембарго) и све те ратове иза нас који су нас задесили. Радити и развијати се у таквим околностима где човек гледа прво како ће преживети дан од јутра до сутра било је веома тешко. Ми једноставно нисмо могли да радимо и развијамо се нормално као у осталим земљама Европе. Мислим да смо поред свега тога успели нешто да створимо у Србији.
Наш покрет мора још да напредује да бисмо имали оно што имају рецимо НС покрети у Италији,Грчкој или Немачкој. Крв и Част данас у Србији стоји тако да радимо под великом репресијом коју спроводи полиција у Србији над нама. Наши чланови се прате и прислушкују, једноставно руке су нам везане, али и поред свега тога ми см оту и боримо се колико можемо. Сигурно је једно да морамо и можемо боље.

Морамо да имамо већи активизам и да наставимо рад без обзира на постојећу репресију ZOG режима који влада у Србији.

Ми у Србији данас имамо тешку економску ситуацију и врло је тешко имати бољи активизам када се људи у Србији буквално боре да преживе од данас до сутра. Покрет мора да настави борбу без обзира на све недаће које имамо. Сви се надамо у боље сутра и сигурно се нећемо предати. Ако будемо паметно и активно радили то ће нам сигурно донети добре резултате.
Србија је успавана треба је пробудити, а ми морамо да будемо ти који ће то да раде да буде националну и расну свест код Срба као што смо то и до сада радили. Закључак је следећи да наша земља не стоји добро да смо поново уцењивани и да су нам отели нашу свету Српску земљу Косово и да је у Србији тешко живети да влада тешка економска ситуација, да имамо репресију над нама од стране полиције, па тако поред свега тога што имамо мислимо да наш покрет стоји још и добро.

2.Видели смо да је у Србији настала отпадничка јунити група, можете ли нам рећи нешто о њима?


У Србији постоји један једини Крв и Част Србија то смо ми! Чули смо да је било покушаја од стране неких двоје клинаца да направе неки назови "B&H Unity". Мислимо да више не постоје и да су то све дечије игрекоје та два клинца играју.
Зар је могуће да се после 15 година нашег постојања неко сетио да краде наше име и да прави неку фантомску дечију организацију са нашим именом? Смешно!

3.Како гледате на издајничку политику у Србији?

Србија је данас окупирана земља у којој владају издајници и вазали ЕУ и НАТО пакта. Надамо се да ће се ова окупација ускоро завршити да ће наш народ увидети да је погрешио што је дозволио да издајници попут Тадића и Дачића владају Србијом. Потребно је људима отворити очи и рећи да ЕУ није потребна Србији да Србија неће у ЕУ већ хоће само своју земљу, свој Космет. Наш примаран интерес мора да буде ослобођење и уједињење свих Српских земаља (РСК, РС, Црна Гора и Космет) са мајком Србијом.
ЕУ ће се сигурно распасти и Србији улазак у ЕУ сигурно ништа не би добро донео. Ми се такође противимо уласку Србије у НАТО пакт који сматрамо за злочиначки војни савез који води и контролише ционистичка Америка. ЕУ је данас само лутка у рукама Америке и циониста који владају Америком. Ми смо против свих оних вредности које данас промовише и пропагира издајнички режим Бориса Тадића у Србији! 
4.Ваше мишљење о генералу Ратку Младићу?


Генерал Ратко Младић је наш херој!
Он је један од људи који се борио и створио Републику Српску прву праву Српску независну државу после II светског рата и ми смо веома поносни на њега и на РС. Ратко Младић је витез и херој који се борио за наш народ и нашу земљу са својим војницима. Он ће то увек бити за нас и ми ћемо увек бити уз њега свим срцем. Ми не признајемо Хашки трибунал и то за нас није никакав суд већ место где наши непријатељи хоће да осрамоте, затворе и убију наше хероје који су бранили Србију.
Они који нису могли да нас победе и који су нас бомбардовали данас суде нашим херојима у Хагу. То је велика срамота јер да се ми питамо Србија никада не би изручила нити једног јединог Србина том назови "суду".
Процеси који се тамо воде су монтирани а Срби се тамо убијају. Очигледно је да је тај суд направљен са намером да се тамо суди Србима.

5.Какви су односи измеђи КиЧ Србије и осталих европских НС организација?


Ми имамо одличне односе са НС организацијама широм Европе, Имамо пријатеље широм Европе од Русије, Украјине, Белорусије, Пољске, Грче, Италије, Немачке, Енглеске, Шпаније, Румуније, Бугарске, Словеније, Чешке, Словачке, Белгије све до Америке и Аргентине. Сви ти људи су годинама наши саборци они подржавају Србију свим срцем.
Када је ционистичка НАТО војска злочиначки бомбардовала Србију сви наши пријатељи у свету све те НС организације са којима сурађујемо су правиле скупове подршке Србији и демострације против НАТО пакта.
Све то се поновило када је дошло до признавања "независног" Косова од стране Америке. Наши другови и наша браћа свуда широм света су одмах направили скупове подршке Србији под слоганом: "Косово је Србија". Треба отворено рећи да су сви апсолутно сви НС у свету против ЕУ и НАТО пакта да су свим срцем уз Србију и да сви мисле и то кажу јасно и гласно да је Косово и Метохија Српска земља.
Нас су бомбардовали ционистичка Америка и њихови вазали који владају ЕУ, а то су већином левичарске владе назови "демократске" пријатељи Бориса Тадића и Чеде Јовановића док су нас бранили сви НС, фашисти и националисти у свету. 

6.Реците нам пратите ли активизам у Републици Српској и ваше мишљење о саборцима са ове стране Дрине?


НС активисти у Реп.Српској су на добром путу да се тамо створи већи и још бољи организованији покрет. Има пуно људи који су активни и који хоће да раде и то је за сваку похвалу. Треба само тако наставити, направити добру базу и бити активан. Реп.Српска је плодно тло за ширење наше идеје и ако будемо тамо активни створићемо јак и добро организовани покрет у будућности.
Ми свим срцем хоћемо да помогнемо свим средствима нашој браћи у Реп.Српској. Треба само наставити са радом и бити активан да се наш глас чује да у Реп.Српској будемо још бољи и јачи.
Сигурно је једно да покрет у Реп.Српској иде на боље и да је у узлазној путањи. 

7.У Србији можемо видети да влада чиста диктатура и лов на националисте, реците нам нешто о томе?


У Србији влада демократска диктатура. Једноставно нема слободе окупљања нема слободе говора. Режим преко прати и прислушкује све националисте у Србији. Организују се монтирани намештени судски процеси на којима се осуђују националисти и то све без и једног доказа или са лажним доказима. Полиција прати и прислушкује рецимо све телефоне националиста у Србији. Скупове није могуће одржавати јер полиција их аутоматски све без разлога забрани.
Једноставно Србија је под окупацијом, режим употребљава полицију и даље за обрачун са својим неистомишљеницима. У медијима влада медијски мрак буквално да су све новине и ТВ куће под контролом владајућег режима.

8.Какво је стање са С18 у свету?


Активности С18 у свету је различита и зависи од земље до земље. С18 је увек био много јаћи и организованији у Источној Европи, али постоје земље и на западу где је С18 активан данас и где има своје људе као што су Енглеска, Немачка, Шпанија, Белгија, Италија...итд.

9.Хвала вам на интервју, задњу реч дајемо вама...

Хвала вама за интервју и што сте нам дали место у своме магазину како би се чуо и наш глас. Надамо се да ћете ускоро у 2012 години бити део наше велике Крв и Част породице и да ће ваш магазин бити ускоро официјално гласило Крв и Част покрета Републике Српске. Све најбоље и само наставите са добрим радом. Имате нашу пуну подршку!

Поздрав свој Српској браћи у Републици Српској! 14/88 


-Интервју преузет из магазина Револуционар бр 3