субота, 10. новембар 2012.

ПРОБЛЕМ НАРКОМАНИЈЕ

ПРОБЛЕМ НАРКОМАНИЈЕ

Свет у коме живимо је болестан и пун је лоших вибрација али само једна од њих се нажалост највише истиче а то је наркоманија.
Све је више наркомана у нашем окружењу, а оно најгоре је, што све више младих момака и девојака постају уживаоци наркотика.
Друштво као да игнорише тај проблем, дрога је постала и модни симбол, можемо да видимо разне одевне предмете са листом марихуане и нико се не буни против тога. На телевизији приказују дрогу као “кул ствар” па чак имамо и серију која носи назив “трава”. Постоје и разне наказе од људи које испирају мозак нашој омладини да “трава није дрога, да је то као неки чај или кафа” што су чисте лажи и глупости. Постоји ту доста утицаја на младе људе као што су музика, утицај околине, родитељско васпитање, медији и све то доводи до тога да када млада особа постане уживаоц те марихуане почне сам себи да копа гроб, јер од тога креће у све већу пропаст користећи с временом и друге наркотике.


Одлучи живот или смрт... ДРОГА УБИЈА!

Велики је проблем што доста младих користи ту дрогу која својим утицајем заглупљује човјека и од њега прави неспособну личност. Када чујете да је тај опијат заступљен међу малољетном децом, онда је време за узбуну и интервенцију. Треба се борити свим средствима против зла као што је наркоманија која узима све више маха међу нашом млађом популацијом.
Омладина чини стуб расе и нације, ако тај стуб постане слаб читава породица Аријевских народа је осуђена на пропаст. Јер ко ће чинити сутрашњицу, гомила неспособних “људи” који су свој живот посветили дрогирању и оргијању не мислећи на будућност.
Верујте да такве особе чине злочин према своме народу, упропаштавајући свој живот они уништавају и свој корен и угрожавају будућност сопственог народа. Какав ће бити пород особе која је наркоман( у већини случајева не могу да имају децу, или се деца роде са физичким недостатцима)? То је тај злочин који чине, нема већег злочина него убити бебу у себи или на свет донети болесно новорођенче.
Вјерујте ми да сте ВИ једини спас за будућност те деце и за будућност нашег расног и националног опстанка. Да њихов спас сте баш ви и сви остали расно свесни саборци. Кажем вам да власт занемарује тај проблем а и саму омладину, јер рушећи спортска игралишта да би се на истим саградили трговачки центри, власт самим тиме упропаштава живот деце прањем новца и како би наш народ рекао “гура новац у свој џеп”. Ако дете нема где да се игра онда је оно препуштено улици на којој постаје лак плијен ситних дилера и пробисвета. Зато је на нама велика дужност јер смо стали под национални барјак под барјак слободе, самим тим смо дужни да бринемо о своме народу и о будућности наше расе!
Ми смо ти који требају у друштву да скрену пажњу на проблем наркоманије, ми смо ти који требају да саветују млађу браћу, сестре и децу из насеља да своју младост не дају непријатељима наше расе дрогирањем, проституцијом и другим паранормалним стварима.Ми смо ти који им требају улити снагу и љубав према родној груди. Запамтите другови Белог орла носити на себи представља велики задатак и обавезу према нашој раси и нацији!
СРПСКА ОМЛАДИНА ПРОТИВ НАРКОМАНИЈЕ!

 Текст преузет из часописа Револуционар бр.1!