субота, 10. новембар 2012.

Српска Крв и Част дивизија

Тежња српске Крв и Част дивизије је да мотивише НС следбенике на радикални активизам а не само на пасивно посматрање или слушање музике. Од почетка свог рада (1995. године) српска Крв и Част дивизија је имала два еволуциона напретка.
Први је био 1997. године када смо постали организација са установљеним правилима и принципима, а други 1999. године је када смо се уздигли на ниво организације чије се примарно деловање заснива на политичкој активности, а не постоји само као "културно-уметничко друштво" за организовање концерата.
Људи морају увидети да је музика само један вид пропаганде и додатне инспирације, а ни у ком случају смисао НС активизма. Такође мислимо да је то један од узрока основних проблема у данашњем  Крв и Част покрету који је проузроковао лична профитерства, нејединство и поделе широм света. Сви смо добро схватили након NATO бомбардовања који је једини успешан начин борбе против  ZOG-а и зато верујемо у тактику "Отпор без вође"!
Многo наших сабораца је учествовало у ратовима на Косову и Метохији, Босни и Крајини и многи српски хероји су дали животе за нашу земљу. Дугујемо им да наставимо борбу тамо где су они пали  против светске ционисичке доминације и за опстанак наше врсте. Слуге Новог светског поретка желе да од нас направе робове кроз њихову "демонократску" превару и реализују свој циљ - уништење белог расног идентитета и аријевске културе.
Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације. Данас, иако смо под чизмом ционистичке репресије, морамо бити уједињени и одлучнији него икада да се боримо за нашу слободу и опстанак, по сваку цену! Као што је Ian Stuart, оснивач нашег покрета, показао својим идеализмом пут белој омладини широм света, тако и ми морамо данас нашим примером да мотивишемо што више људи да стану у одбрану свог идентитета, породице и земље, јер...
...ОД  6 МИЛИЈАРДИ ЉУДСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8 %, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!!!
Захваљујемо се свим људима у Србији и широм света који су нас подржали и стали уз нас све ове године - НИКО ПОМЕНУТ, НИКО ЗАБОРАВЉЕН!

ЗА КРВ И ЧАСТ, ЗА КРВ И ТЛО
БЕЗ ПРЕДАЈЕ!