субота, 10. новембар 2012.

Модерна бела женa


Време пролази, ствари се мењају, али да ли то даје за право било коме да зарад својих личних интереса мења и игнорише основна природна начела и дужности које има као припадник беле аријевске расе? Не, наравно, али је, и упркос томе, све више оних које за то није брига.
Раширено је мишљење да се појам модерне и успешне жене никако не подудара са посвећеном мајком и супругом. А то ни не чуди с обзиром на то да су мозгови већине белих жена испрани ционистичком пропагандом, тв емисијама, часописима и књигама које промовишу једнакост полова, космополитизам, феминизам и сличне декадентне идеје које имају исти циљ учествујући у великој завери против беле аријевске расе.

На ово би наши противници одмах доскочили тиме да је за нас улога жене у друштву минорна, да је жена апсолутно подређена, тиме зависна и несрећна. А свако ко бар и мало има праву представу о томе шта је Национал Социјализам и шта је његов основни циљ (ширење и усавршавање беле расе), зна да је место жене у том систему јако уважено, значајно и заштићено.
Сваки припадник беле расе треба да се води по начелима части, оданости и дужности, а то се свакако односи и на жене! А то што је основна и најзначајнија дужност жене, рађање потомства и правилно одгајање деце, никако не значи да се њој намеће да само рађа и буде домаћица до краја живота (иако је и то частан али и једноставан начин живота), како би то наши противници представили.
Напротив, Аријевке и поред своје изузетне спољашње лепоте карактерише и интелигентност, оданост и осећај дужности које носе у себи, тако да имају све предуслове да буду истовремено образоване и успешне а и посвећене мајке и супруге. И свака мајка посвећена својој породици па чак и била она само скромна домаћица, заслужује више поштовања од оне чијим је испраним мозгом завладао егоизам и материјализам, којој су диплома и каријера или неки богати љубавник омогућили луксузан живот у коме нема места за љубав, децу и породицу већ само за новац и тренутна материјална задовољства. Такве нису ни вредне помена. Потпуно ми је незамисливо да било која жена може бити испуњена без љубави мушкарца и мајчинства, а оне које у том случају тврде да јесу, припадају групи отпадника против којих се и боримо. При том не мислим да по сваку цену треба бити са било ким и засновати породицу која би се убрзо распала. Верујем да свака несебична и поносна бела жена пре или касније може наћи и може се заљубити у часног белог мушкарца с којим ће пожелети потомство, који ће је искрено волети и штитити.
Усуђујем се да приметим да кад је у питању права и искрена припадница беле расе, била она Национал Социјалиста или не, њен лични интерес (испуњење кроз лично усавршавање, љубав, брак и мајчинство) се поклапа са општим интересом расе и нације. Само испуњена и задовољна жена може бити и добра мајка која ће бити темељ здраве аријевске породице и што је, такође, јако битно, апсолутна подршка свом мушкарцу.
Свака бела жена која има знања, храбрости и могућности да и поред своје основне улоге, мајчинства, допринесе успешности наше борбе за опстанак и усавршавање наше расе и нације, треба да нађе начина да то и учини.
Поносни смо на то што смо припадници беле расе и што носимо у себи најсавршеније предиспозиције за умни и физички развој и зато треба да радимо на томе и ширимо што нам је дато јер смо производ чисте крви и душе и узвишеног ума и дужност нам је да то развијамо и даље кроз лично и усавршавање потомства.
Из свега овог закључујем да је она поносна Српкиња или нека друга бела Европљанка национално и расно свесна, која ради на свом усавршавању интелектуалном и физичком, која је свесна својих дужности а због којих је у исто време и срећна, која је посвећена мајка и супруга, успешна у било ком часном послу којим се бави, заправо модерна жена, узор коме треба да тежимо.

Крв и Част Србија